Geek Köztársaság

Geek Köztársaság

Beindította a nosztalgiavonatot a Pókember

2021. augusztus 24. - Geek Köztársaság

Azt eddig is tudtuk, hogy a Pókember: Nincs hazaút egészen különleges alkotás lehet a multiverzum és a rég nem látott visszatérő szereplők miatt. Az előzetes csak ráerősített a nosztalgiafaktorra, de az igazán nagy durranásra, Tobey Maguire és Andrew Garfield felbukkanására még várni kell.

A történetről túl sok minden nem derült ki, de az biztos, hogy valahol az Idegenben végén folytatjuk a hálószövő kalandjait, és egy lelepleződött Pókembert/Peter Parkert látunk, akit Mysterio meggyilkolásával vádolnak.

peterparker.png

Peter azzal a kéréssel keresi fel Doctor Strange-t, hogy valahogy törölje az emberek fejéből azt, hogy ő Pókember. Peter viszont válogatna, néhány, hozzá közelálló személynél mégiscsak jó lenne, ha tudnának a szuperhős-identitásról, de a varázslatba hiba csúszik, megzavarják a téridő stabilitást, és valahol itt kezdődik a Nincs hazaút igazi sztorija.

A Pókember-trilógia és A csodálatos Pókember visszatérői közül Doktor Oktopuszt és a CGI segítségével megfiatalított Alfred Molinát teljes valójában figyelhetjük.

octopus.png

Az sem titok, hogy Zöld Manót is újra köszönthetjük, az előzetesben ezt egy robbanó töklámpás és az ikonikus nevetés erősíti meg.

mano.png

A több mint kétperces trailer homokvihart is felvillant, ami valószínűleg Homokember jelenlétére utal.

Elektro visszatérése a korábbi hírek alapján gyakorlatilag garantált. Ha pedig hozzávesszük, hogy sokak szerint az egyik snittben, amiben hátulról próbálja elkapni valami/valaki Petert, a Gyíkot láthatjuk, nem lőhetünk túlságosan mellé, ha azt mondjuk, hogy a Baljós Hatos van kibontakozóban, ahogy erről korábban pletykáltak is.

Szóval itt van Doktor Oktopusz, Zöld Manó, Homokember, Elektro, és a Gyík. Na de ki a hatodik, és lesz-e három Pókember? Legkésőbb december 16-án, a mozikban kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://geekkoztarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716669014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása