Geek Köztársaság

Geek Köztársaság

Most akkor Csillag Patrik lesz Az Öngyilkos Osztag ellenfele?

2021. március 28. - Geek Köztársaság

Megkaptuk a DC-től Az Öngyilkos Osztag első előzetesét, ami inkább vicces (és néha véres), mint komoly, de határozottan fokozta az eddig is létező kíváncsiságunkat a csapat újraírt kalandját illetően. A videó egy pontján előkerül a durván felpimpelt Patrik is a SpongyaBobból egy tengericsillag-szerű lény is.

Ő bizony Starro, a képregényekben 1960-ban debütált idegen gonosz. Pontosabban valamelyik Starro, mert van egy Hódító előnévre hallgató is, de amíg nem világos, hogy a Suicide Squad melyik karaktert veszi alapul, nem nyitjuk meg ezt a két történetszálat.

Starro

  • képes az elme- és energiamanipulációra,
  • tud repülni,
  • Grootéhoz hasonló regenerációs képessége van, egy kis darabból is újra tudja növeszteni magát,
  • spórái (sok kicsi Starro) segítségével át tudja venni az irányítást mások felett,
  • és szinte bármekkorára megnőhet. Ami az előzetesben látható, még nem is annyira brutális, ahhoz képest, hogy egész óceánokat is le tud fedni a méretével, így terraformálva az adott bolygót.

Starro egyébként Az Igazság Ligája első ádáz és visszatérő ellenfele, bár ez a sztori arra a szintre is eljutott már, hogy Jarro néven újraszületve Batman nevelgette.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Starro főgonoszként tűnik-e fel a filmben, vagy csak beugrószerepe van, mindenesetre érdekes összecsapás lenne közte, és a különleges képességgel szűkmarkúan ellátott, nem is túl okos, de legalább helyenként vicces csapat között.

A bejegyzés trackback címe:

https://geekkoztarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416482870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása